ILONA KEITTIOT (GENERAL)

Allrestaurants - ILONA KEITTIOT - Siilinjarvi, FINLAND

Address: Hirvikalliontie 25, 71800 Siilinjarvi, FINLAND
Phone: +358407372861 Mobile: * Fax: *
Website: http://ilonakeittiot.fi Email: *

Ilona-keittiöt on perustettu vuonna 2005. Yritys aloitti puusepänverstaana ja rakennus- sekä asennustöillä. Omimmaksi alueeksi muodostui kuitenkin pian kalustekokonaisuuksien suunnittelu ja toteutus. Puun ja asentamisen tuntemus näkyy kuitenkin edelleen vahvana osaamisalueena yrityksen toiminnassa.

Ilona-keittiöiden ympärillä on tiivis ja osaava kalustevalmistajien verkosto. Pystymmekin tarjoamaan poikkeuksellisen suuren valikoiman laadukkaita ja kestäviä kalustemateriaaleja ja –mekanismeja. Hyvän suunnittelun avulla se takaa yksilölliset ja erikoisetkin ratkaisut, jotka auttavat arjen sujumisessa.

”Suunnittelijana ja kalustetoimittajana otan vastuun täsmällisestä mitoituksesta, aikataulusta ja toimituksesta projektin loppuun saakka –tarvittaessa myös asennuksesta.
Onnistunut lopputulos saadaan yhteistyöllä – teidän visionne yhdistettynä näkemykseeni ja kokemukseeni.”

Allrestaurants - ILONA KEITTIOT - Siilinjarvi, FINLAND Allrestaurants - ILONA KEITTIOT - Siilinjarvi, FINLAND Allrestaurants - ILONA KEITTIOT - Siilinjarvi, FINLAND Allrestaurants - ILONA KEITTIOT - Siilinjarvi, FINLAND Allrestaurants - ILONA KEITTIOT - Siilinjarvi, FINLAND
x
X