CEESTA SHOP (GENERAL)

Allrestaurants - CEESTA SHOP - Helsinki, FINLAND

Address: Töölöntorinkatu 5, 00260 Helsinki, FINLAND
Phone: +358401779003 Mobile: * Fax: *
Website: http://ceestashop.fi Email: *

Ceestashop.fi on Ceesta Oy:n ylläpitämä, täysin kotimainen viinilaseihin, viini- ja keittiötarvikkeisiin sekä herkkutuotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Ceestashop.fi on kätevä, luotettava ja turvallinen tapa hankkia tuotteita itselleen tai lahjaksi. Tarjoamme tuotteita myös yrityksille ja ravintoloille sekä etsimme koko ajan uusia jälleenmyyjiä. Ota yhteyttä, niin teemme tarjouksen. Tilausvalikoima on laaja ja pyrimme löytämään asiakkaalle sopivan tuotteen. Ceesta Oy on suomalainen perheyritys, joka on toiminut vuodesta 2009 saakka.

Myymälämme ja noutopisteemme sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Töölöntorinkatu 5, 00260 Helsinki.Myymälästämme löytyvät pääosin kaikki samat tuotteet kuin verkkokaupastammekin.Verkkokaupasta tilatut tuotteet voi noutaa myymälästämme kun valitsee toimitustavaksi "Nouto myymälästä".

Allrestaurants - CEESTA SHOP - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - CEESTA SHOP - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - CEESTA SHOP - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - CEESTA SHOP - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - CEESTA SHOP - Helsinki, FINLAND
x
X