KAFFA ROASTERY (GENERAL)

Allrestaurants - KAFFA ROASTERY - Helsinki, FINLAND

Address: Pursimiehenkatu 29 A, 00150 Helsinki, FINLAND
Phone: +358104226700 Mobile: * Fax: *
Website: http://kaffaroastery.fi Email: *

Nykyinen paahtimo Helsingin Punavuoressa on ollut toiminnassa vuodesta 2009 lähtien ja kahvia paahdetaan parhaimmillaan yli 4000 kg viikossa. Kaffa Roasteryn oma kahvila toimii aivan paahtimon yhteydessä. Kokonaisuudessaan Kaffa Roastery työllistää noin 20 henkeä. Toiminnan kantavana filosofiana on se, että kahvi tehdään kunnolla. Kahvin korkea laatu ja kahvituotteiden kehitys taataan testaamalla ja kokeilemalla jatkuvasti. Ammattitaitoinen henkilökunta tekee työtään intohimoisesti ja suurella sydämellä.
”Kahvin on tehtävä vaikutus.” Se on Kaffa Roasteryn tunnuslause, joka pätee koko yritykseen. Kaffa on kahvipaahtimo, kahvila ja kahvinvalmistusvälineiden maahantuoja ja jälleenmyyjä, mutta se on myös enemmän. Kaffa haluaa tehdä vaikutuksen laajemmin. Kaffa haluaa muuttaa koko suomalaisen kahvikulttuurin.

Allrestaurants - KAFFA ROASTERY - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - KAFFA ROASTERY - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - KAFFA ROASTERY - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - KAFFA ROASTERY - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - KAFFA ROASTERY - Helsinki, FINLAND
x
X