URJALAN MAKEISTUKKU (GENERAL)

Allrestaurants - URJALAN MAKEISTUKKU - Urjala, FINLAND

Address: Turunväylä 52, 31760 Urjala, FINLAND
Phone: +35835466300 Mobile: * Fax: *
Website: http://urjalanmakeistukku.fi Email: *

Urjalan Makeistukku aloitti vuonna 1991 Motelli Pentinkulman pihassa, valtatie 9:n varrella. ”Makeiset kaikille tukkuhintaan”-liikeidea miellytti asiakkaitamme ja pian he löysivät Makeistukun omaksi makeisparatiisikseen. Siitä lähtien on kävijöiden määrä kasvanut vuosi vuodelta. Tästä ei ole tingitty tänä päivänäkään, vaan asiakas voi olla varma, että tuotteet ovat saatavilla edulliseen hintaan. Monet tuotteet löydät Suomen halvimpaan hintaan!

Koska myymme makeiset kaikille tukkuhintaan, asiakkainamme on tietysti niin yksityisiä kuin yrityksiäkin. Useat kaupat, kahvila-, kioski- ja kirpputoriyrittäjät sekä seurat, koulut ja kunnat ympäri Suomen ovat halunneet asiakkaaksemme edullisten hintojemme ja nopeiden toimitusten myötä.

Nykyisin Makeistukusta löydät myös laadukkaat kodin mausteet sekä laajan ja edullisen luontaistuote-, urheiluravinne-, ja superfoodvalikoiman. Meiltä löydät makeiset erilaisiin yritystilaisuuksiin, messuille, juhliin ja tietysti makeaan arkeen.

Allrestaurants - URJALAN MAKEISTUKKU - Urjala, FINLAND Allrestaurants - URJALAN MAKEISTUKKU - Urjala, FINLAND Allrestaurants - URJALAN MAKEISTUKKU - Urjala, FINLAND Allrestaurants - URJALAN MAKEISTUKKU - Urjala, FINLAND Allrestaurants - URJALAN MAKEISTUKKU - Urjala, FINLAND
x
X