GOUDA JUUSTOA SHOP (GENERAL)

Allrestaurants - GOUDA JUUSTOA SHOP - Harderwijk, FINLAND

Address: Nobelstraat 10, Harderwijk, FINLAND
Phone: +358341427502 Mobile: * Fax: *
Website: http://goudajuustoashop.com/ Email: *

Olemme juustoalalla jo yli 35 vuotta toiminut perheyritys. Myymme pääasiallisesti hollantilaisia juustoja, ja tämä on erityisalaamme. Toimipaikkamme on Harderwijkin kaupungissa, Alankomaiden sydämessä.Kaashandel Peters on vuosien varrella kypsynyt maineikkaaksi juustokauppiaaksi Flevopolderin markkina-alueella. Kaksi poikaamme pyörittävät kauppaamme, ja toimitamme tuotteitamme kahteentoista paikalliseen kauppaan myyntiin Flevopolderin alueella kahden kauppa-auton voimin.

Andre Peters aloitti juustoalalla aikana kun nyt jo maineikas Flevopolder oli vasta juuri kuivatettu merestä, ja se oli vielä kehittymässä. Tuolloin alue ei ollut vielä viljelymaata, ja siellä täällä oli pieniä melko kehittymättömiä kyliä, kuten Lelystad, Almere-Haven ja Dronten.Vuosien varrella nämä paikat kypsyivät täysivoimaisiksi kyliksi ja jopa kaupungeiksi, joista tuli markkina-alueita. Nämä lähtökohdat auttoivat Kaashandel Petersiä keräämään mainetta eri piireissä.

Allrestaurants - GOUDA JUUSTOA SHOP - Harderwijk, FINLAND Allrestaurants - GOUDA JUUSTOA SHOP - Harderwijk, FINLAND Allrestaurants - GOUDA JUUSTOA SHOP - Harderwijk, FINLAND Allrestaurants - GOUDA JUUSTOA SHOP - Harderwijk, FINLAND Allrestaurants - GOUDA JUUSTOA SHOP - Harderwijk, FINLAND
x
X