FINSOFFAT (GENERAL)

Allrestaurants - FINSOFFAT - Kerava, FINLAND

Address: Huhtimontie 4, 04200 Kerava, FINLAND
Phone: +358503068819 Mobile: * Fax: *
Website: http://finsoffat.fi Email: *

Finsoffat tarina alkaa jo vuodesta 1970, kun Linnea ja Martti Honkanen perustivat Kellokoskelle huonekaluvalmistamon. Nykyään sohvatehdas ja tehtaanmyymälä sijaitsevat moderneissa tiloissa Keravalla. Toinen oma tehtaanmyymälä sijaitsee Vantaan Porttipuiston Liikekeskuksessa. Myymistämme sohvaista 80 % on oman Keravan tehtaan tuotantoa.
Yrityksen omistaa toimitusjohtaja Jarmo Honkanen, yrittäjä toisessa polvessa. Tehdas ja myymälät työllistävät yli 20 vankkaa alan ammattilaista. Laaja sohvamallistomme tarjoaa paljon valinnanvaraa. Useat sohvamallimme rakentuvat modulipaloista, joiden avulla voi muodostaa juuri sen kokoisen ja muotoisen sohvan kun haluaa. Tarvittaessa pystymme edullisesti valmistamaan sohvan myös erikoismitoin. Sohvan verhoilun voi valita sadoista eri kangas- tai nahkavaihtoehdoista. Lisäksi monilla yksityiskohdilla kuten jalkamallilla, tikkauksilla tai tyynyillä voi korostaa haluamaansa tyyliä.

Allrestaurants - FINSOFFAT - Kerava, FINLAND Allrestaurants - FINSOFFAT - Kerava, FINLAND Allrestaurants - FINSOFFAT - Kerava, FINLAND Allrestaurants - FINSOFFAT - Kerava, FINLAND Allrestaurants - FINSOFFAT - Kerava, FINLAND
x
X