HAAPAVEDEN PUUKALUSTE OY (GENERAL)

Allrestaurants - HAAPAVEDEN PUUKALUSTE OY - Haapavesi, FINLAND

Address: Allastie 4, 86600 Haapavesi, FINLAND
Phone: +358084549300 Mobile: * Fax: *
Website: http://haapavedenpuukaluste.fi Email: *

Haapaveden Puukaluste Oy on arvostettu kalustetoimittaja ja ammattisisustajan kumppani. Yrityksen ominta alaa ovat erikoiskalusteet niin julkisiin tiloihin kuin elinkeinoelämän tarpeisiinkin. Kalusteet valmistetaan mittatilaustyönä jokaiselle asiakkaalle ja jokaiseen tilaan.
Haapaveden Puukaluste Oy toteuttaa vaativimmatkin erikoiskalusteet kustannustehokkaasti. Tämän takaavat tehokas tuotantoprosessi ja nykyaikaiset laitteet. Samalla yritys kunnioittaa korkeaa laatua ja perinteistä puusepänosaamista 40 vuoden ammattitaidon turvin.
Erikoiskalusteiden valmistus vaatii hyvän alihankintaverkoston kokonaisuuksien hoitamiseen. Haapaveden Puukaluste Oy on kehittänyt verkostonsa pitkäaikaisella yhteistyöllä eri toimittajien kanssa.

Allrestaurants - HAAPAVEDEN PUUKALUSTE OY - Haapavesi, FINLAND Allrestaurants - HAAPAVEDEN PUUKALUSTE OY - Haapavesi, FINLAND Allrestaurants - HAAPAVEDEN PUUKALUSTE OY - Haapavesi, FINLAND Allrestaurants - HAAPAVEDEN PUUKALUSTE OY - Haapavesi, FINLAND Allrestaurants - HAAPAVEDEN PUUKALUSTE OY - Haapavesi, FINLAND
x
X