KORALLI-TUOTE OY (GENERAL)

Allrestaurants - KORALLI-TUOTE OY - Kokkola, FINLAND

Address: Yrittäjäntie 12 A, 67100 Kokkola, FINLAND
Phone: +358068319833 Mobile: * Fax: *
Website: http://korallituote.fi Email: *

Koralli-Tuote Oy on kokkolalainen, perinteikäs asiantuntijayritys, joka on erikoistunut toteuttamaan julkisten tilojen vaativat kalusteprojektit kiintokalusteina ja kokonaisvaltaisina ratkaisuina.
Itsenäinen perheyhtiö on perustettu vuonna 1979 ja toimiva johto kuuluu sen omistajiin. Aluksi ydintoimintaamme olivat erilaiset puusepäntuotteet, mutta tänä päivänä olemme yksi Suomen johtava julkisten tilojen kalustevalmistaja.
Erityisalaamme ovat hoiva-alan kalusteet ja kiinteät kalusteet muun muassa oppilaitoksiin sekä vastaanotto- ja asiakaspalvelutiloihin. Kuulumme Suomen johtaviin sairaalakalusteiden kokonaistoimittajiin.
Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.
Koralli-Tuote Oy onkin ensisijaisesti kalustevalmistaja, mutta tarjoamme asiantuntemustamme asiakkaamme käyttöön projektin koko elinkaaren ajaksi, olipa kyseessä sitten kalustesuunnittelu yhdessä arkkitehdin kanssa, projektin alihankinta ja aikataulutus yhdessä rakennusliikkeen kanssa tai kohteessa tehtävä kalusteasennus. Kalusteasennuksen hoidamme kaikkein mieluiten itse, jotta saamme itse myös vastata työn jäljestä.
Puuteollisuusyrittäjät ry:n jäsenenä ja erikoiskalustevalmistajana osallistumme aktiivisesti alamme laatu- ja toimintaympäristön kehittämiseen. Koralli-tuotteella on myös oma laatujärjestelmä sekä RALA-pätevyys.

Allrestaurants - KORALLI-TUOTE OY - Kokkola, FINLAND Allrestaurants - KORALLI-TUOTE OY - Kokkola, FINLAND Allrestaurants - KORALLI-TUOTE OY - Kokkola, FINLAND Allrestaurants - KORALLI-TUOTE OY - Kokkola, FINLAND Allrestaurants - KORALLI-TUOTE OY - Kokkola, FINLAND
x
X