HAUGEN GRUPPEN (GENERAL)

Allrestaurants - HAUGEN GRUPPEN - Vantaa, FINLAND

Address: Tiilitie 6 B 2 , 01720 Vantaa, FINLAND
Phone: +358103090700 Mobile: * Fax: *
Website: http://haugen-gruppen.fi/ Email: *

Vuonna 1916 perustettu Haugen-Gruppen on yksi Pohjoismaiden suurimpia merkkielintarvikkeiden maahantuonti-, myynti- ja markkinointiyrityksiä. Tavoitteemme on olla johtava yhteistyökumppani kaikissa edustamissamme tuoteryhmissä ja keskittyä korkealuokkaisiin merkkituotteisiin. Liiketoiminnassamme sosiaalinen vastuu, ympäristö ja korkea etiikka ovat meille tärkeitä arvoja.

Haugen-Gruppen Oy:n asiakkaina Suomessa ovat elintarvikkeiden keskusliikkeet, HoReCa ja muut suurkeittiöasiakkaat. Edustamme useita korkealaatuisia ja suosittuja kansainvälisiä tuotemerkkejä. Makumaailmamme on pääasiallisesti välimerellistä, itämaista ja amerikkalaista. Rikastutamme suomalaista ruokakulttuuria esittelemällä ja kehittämällä uusia, kiinnostavia tuotemerkkejä sekä trendejä kuluttajille, vähittäiskaupalle ja ammattikeittiöille.

Allrestaurants - HAUGEN GRUPPEN - Vantaa, FINLAND Allrestaurants - HAUGEN GRUPPEN - Vantaa, FINLAND Allrestaurants - HAUGEN GRUPPEN - Vantaa, FINLAND Allrestaurants - HAUGEN GRUPPEN - Vantaa, FINLAND Allrestaurants - HAUGEN GRUPPEN - Vantaa, FINLAND
x
X