MIELE (GENERAL)

Allrestaurants - MIELE - Vantaa, FINLAND

Address: Porttikaari 6, 01200 Vantaa, FINLAND
Phone: +3589875970 Mobile: * Fax: *
Website: http://miele.fi Email: *

Jo yli 100 vuoden ajan yritystä on ohjannut kaksi perhettä: Miele ja Zinkann.Vuonna 1899 insinööri Carl Miele ja liikemies Reinhard Zinkann perustivat Herzebrockiin separaattoreja valmistavan yrityksen välineinään vain neljä sorvia ja yksi porakone. Heidän periaatteestaan muodostui yrityksen filosofia: ”Immer besser” – yhä paremmin.

Perustamisestaan vuonna 1899 lähtien Miele on noudattanut brändilupaustaan, joka on Immer Besser, ”yhä paremmin”. Se tarkoittaa seuraavia asioita: Pyrimme tekemään kaiken paremmin kuin muut toimittajat ja kehittämään omaa toimintaamme jatkuvasti. Näin asiakkaamme voivat luottaa siihen, että he saavat rahansa vastineeksi parhaat mahdolliset kodinkoneet. Se tekee Mielestä ainutlaatuisen. Valitessasi Mielen teet viisaan päätöksen, todennäköisesti koko elämän ajaksi.

Allrestaurants - MIELE - Vantaa, FINLAND Allrestaurants - MIELE - Vantaa, FINLAND Allrestaurants - MIELE - Vantaa, FINLAND Allrestaurants - MIELE - Vantaa, FINLAND Allrestaurants - MIELE - Vantaa, FINLAND
x
X