KODIN VALAISIMET (GENERAL)

Allrestaurants - KODIN VALAISIMET - Helsinki, FINLAND

Address: Hämeentie 109, 00560 Helsinki, FINLAND
Phone: +358505034000 Mobile: * Fax: *
Website: http://kodinvalaisimet.fi/ Email: *

KodinValaisimet.fi on nimensä mukaisesti erikoistunut myymään kodin valaisimia, johon kuuluvat myös pihavalaisimet ja vapaa-ajan asunnon valaisimet. Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parhaat valaisimet ja edulliset hinnat jopa ilman toimituskuluja.

Yrityksen kauppiaan ammattitaito valaisinalalla on karttunut jo vuodesta 1998, aluksi erikoismyyjänä Stockmannin valaisinosastolla Helsingissä, sen jälkeen Massive/Philips valaisinten edustajana Etelä-Suomen alueella ja nyt itsenäisenä kauppiaana.

Tänä päivänä asiakkaamme arvostavat toimivaa palvelua sekä edullisia hintojamme. Seuraamme jatkuvasti valaisintrendejä sekä kehittyvää valaistustekniikkaa ja pyrimme valitsemaan valikoimaamme parhaat tuotteet.

Olemme jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä mallistomme valaisintoimittajien kanssa. Myymiemme valaisimen mahdolliset takuu- ja reklamaatioasiat hoituvat kauttamme huomattavasti nopeammin kuin perinteisten ketjumyymälöiden kautta.

Allrestaurants - KODIN VALAISIMET - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - KODIN VALAISIMET - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - KODIN VALAISIMET - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - KODIN VALAISIMET - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - KODIN VALAISIMET - Helsinki, FINLAND
x
X