HATTULA HEREFORD (GENERAL)

Allrestaurants - HATTULA HEREFORD - Katinala, FINLAND

Address: Kuttilantie 2, 13800 Katinala, FINLAND
Phone: +358400201810 Mobile: * Fax: *
Website: http://hattulahereford.fi/ Email: *

Eettisesti kasvatetun Hereford-karjan lähilihan syöntilaatuominaisuudet kuten rakenne, marmoroituneisuus ja mureus ovat korkeaa tasoa. Herefordimme viettävät yli puolet vuodesta vapaasti laiduntaen, mikä on omiaan takaamaan eläinten hyvinvoinnin. Voikin sanoa, että ne ovat kasvaneet kuin pellossa! Hattulan Herefordien tarinaa voi tulla paikan päälle seuraamaan.

Toimitamme Hereford-lihaa haluttaessa myös luomuvalvottuna erilläänpitovaatimusten mukaisesti koko matkan laitumelta lautaselle.Suomalaista naudanlihaa on turvallista syödä. Naudanlihan kulutus on pysynyt maassamme hyvin vakaana kymmeniä vuosia, ja kulutus on ollut samalla kohtuullisella tasolla jo pitkään. Naudanlihantuotantoa on syyllistetty voimakkaasti vesijalanjäljestä tai hiilijalanjäljestä, mutta turhaan.

Allrestaurants - HATTULA HEREFORD - Katinala, FINLAND Allrestaurants - HATTULA HEREFORD - Katinala, FINLAND Allrestaurants - HATTULA HEREFORD - Katinala, FINLAND Allrestaurants - HATTULA HEREFORD - Katinala, FINLAND Allrestaurants - HATTULA HEREFORD - Katinala, FINLAND
x
X