NORVIDA (GENERAL)

Allrestaurants - NORVIDA - Vantaa, FINLAND

Address: Viinikankaari 6, 01530 Vantaa, FINLAND
Phone: +35897740410 Mobile: * Fax: *
Website: http://norvida.fi/ Email: *

Meidän tuotemerkeillämme varustetut tuotteet takaavat korkean syöntilaadun, hyvän etiikan ja elintarviketurvallisuuden. Pyrkimyksemme varmistaa, että tuotteemme ovat järkevä ympäristövalinta, on myös ratkaisevan tärkeä silloin, kun valitsemme tuotteillemme alkuperän ja tuottajat. Tällä tavalla – ja olemalla aina valmiit vastaamaan asiakkaiden ja kuluttajien kysymyksiin – luomme turvallisuutta niille, jotka valitsevat meidän tuotteemme.

Läheinen yhteistyö selkeästi määritellyissä liikesuhteissa sekä tuotetoimittajien että asiakkaiden kanssa on kantava voima Norvidan toiminnassa. Valitsemme tuottajamme erittäin huolellisesti. Tunnemme heidät hyvin ja käymme jatkuvasti tekemässä laatutarkastuksia heidän luonaan varmistaaksemme, että omia ja asiakkaidemme laatuvaatimuksia noudatetaan poikkeuksetta. Jokainen vaihe dokumentoidaan tarkasti – tuotannosta toimitukseen ja Norvidan asiakkaille.

Norvida työskentelee pitkäjänteisen kasvusuunnitelman pohjalta tullakseen vielä paremmaksi yhteistyökumppaniksi resursseilla, joilla hoidetaan koko ketju raaka-aineiden hankkimisesta tuotteiden kehittämiseksi sopiviksi teollisuudelle, suurtalouksille ja kuluttajille.

Allrestaurants - NORVIDA - Vantaa, FINLAND Allrestaurants - NORVIDA - Vantaa, FINLAND Allrestaurants - NORVIDA - Vantaa, FINLAND Allrestaurants - NORVIDA - Vantaa, FINLAND Allrestaurants - NORVIDA - Vantaa, FINLAND
x
X