HERRAKUNNAN (GENERAL)

Allrestaurants - HERRAKUNNAN - Pertteli, FINLAND

Address: Hevonojantie 45, 25370 Pertteli, FINLAND
Phone: +35823295657 Mobile: * Fax: *
Website: http://kauppa.herrakunnan.fi/ Email: *

Herrakunnan Lammas on Perttelin Isohiidessä maatiaiskaritsan- ja vasikanlihaa tuottava maatila. Ensimmäiset lampaat tulivat tilallemme vuonna 2010. Tällä hetkellä uuhimäärä on noin 200. Uusi lampola valmistui Pertteliin vuoden 2014 aikana. Myymme lihaa tilaltamme Perttelistä ja kierrämme myymäläautollamme Uudellamaalla ja lähialueilla. Myymme tuoretta karitsanlihaa ympäri vuoden. Sesonkituotteina meiltä saa myös laidunvasikkaa ja laitumella kasvanutta kesäpossua.

Valtaosa katraastamme on Suomen alkuperäisrotuihin lukeutuvaa harvinaisinta ja uhanalaisinta tyyppiä, kainuunharmasta. Harmakset syntyvät mustina ja väri vaalenee eläimen ikääntyessä kaikkiin sävyihin valkoisen ja tummanharmaan väliltä. Kainuunharmaksen liha on hienosyistä ja vähärasvaista.
Maukkaan lihan lisäksi kainuunharmaksesta saadaan upeita vaihtelevanvärisiä taljoja. Harmaksen villa on erityisen pehmeää.

Allrestaurants - HERRAKUNNAN - Pertteli, FINLAND Allrestaurants - HERRAKUNNAN - Pertteli, FINLAND Allrestaurants - HERRAKUNNAN - Pertteli, FINLAND Allrestaurants - HERRAKUNNAN - Pertteli, FINLAND Allrestaurants - HERRAKUNNAN - Pertteli, FINLAND
x
X