PROTECT PHARMA (GENERAL)

Allrestaurants - PROTECT PHARMA - Rakitovica, CROATIA

Address: Venoseva 1c, 31542 Rakitovica, CROATIA
Phone: +38531400500 Mobile: * Fax: *
Website: http://protect-pharma.hr Email: *

Poljoprivredom, preradom, proizvodnjom i trgovinom bavimo se već 25 godina.
Tradicija proizvodnje vode, sokova, voćnih i prirodnih sokova, sirupa, tjestenine, začina, umaka, dodataka jelima, kruha i pekarskih proizvoda, kolača, keksa, dodataka za slastičarstvo, mješavina začina po narudžbi, privatnih marki za trgovačke lance i specijalizirane kuće za prodaju hrane i pića, zatim ekološki certificirana prerada i sušenje povrća, voća, uljarica, žitarica, začinskog i ljekovitog bilja, razvoj i proizvodnja proizvoda koji pozitivno utječu na ljudsko zdravlje, govore o profesionalizmu i ozbiljnosti našeg poslovanja u tim područjima. Znanje i iskustvo upotpunjeno modernom tehnologijom čine nas jednom od većih prehrambenih industrija u Hrvatskoj.
Kao poslovni partner garantiramo najbolju, certificiranu kvalitetu sirovina i krajnjeg proizvoda. Kako bi uvijek proizvodili proizvode koji zadovoljavaju potrebe najzahtjevnijih kupaca, djelimo znanje i naše mogućnosti te prihvaćamo sugestije i usavršavamo proizvode u suradnji s kupcima. Naše kvalitete prepoznate su i van granica Lijepe naše, pa tako imamo kupce u drugim državama ali i na drugim kontinentima.
Naša snaga leži u našem iskustvu i znanju, brzo smo i lako prilagodljivi promjenjivim zahtjevima tržišta što našim partnerima daje slobodu kreativnosti u brzom stvaranju novog ili prilagođenog proizvoda. Kroz dugogodišnju suradnju i razvoj, znamo što je našim kupcima najbitnije tako da naši proizvodi zadovoljavaju visoke kriterije kvalitete sirovina, kontinuitet kvalitete krajnjeg proizvoda kao i prirodan, autohtoni okus.

Allrestaurants - PROTECT PHARMA - Rakitovica, CROATIA Allrestaurants - PROTECT PHARMA - Rakitovica, CROATIA Allrestaurants - PROTECT PHARMA - Rakitovica, CROATIA Allrestaurants - PROTECT PHARMA - Rakitovica, CROATIA Allrestaurants - PROTECT PHARMA - Rakitovica, CROATIA
x
X