INTERUGOS (GENERAL)

Allrestaurants - INTERUGOS - Zagreb, CROATIA

Address: Pretoki b, 10380 Zagreb, CROATIA
Phone: +38512060593 Mobile: * Fax: *
Website: http://interugos.hr/ Email: *

Poduzeće INTERUGOS ima 70 godišnju tradiciju prodaje i proizvodnje ugostiteljske opreme. Tada su se proizvodili većinom drveni proizvodi koji su se najčešće koristili u kućanstvu, a prodavali na sajmištima. Tokom godina kako je napredovala tehnologija proizvodnje i proizvodi ugostiteljske opreme, tako je i Interugos išao korak s vremenom te se iz malog obiteljskog obrta pretvorio u specijaliziranu tvrtku za proizvodnju i prodaju ugostiteljske opreme.

Proizvodi proizvedeni u našoj radionici na najsuvremenijim strojevima za obradu drva i metala su besprijekorne kvalitete kao i ostali proizvodi iz naše ponude što potvrđuju naše reference s kojima poslujemo. Trenutno, asortiman proizvoda u našoj ponudi popeo se je na brojku preko 6000 artikala koliko ih trenutno imamo na skladištu od 3000m2. Proizvode dostavljamo na području cijele Hrvatske u što kraćem mogućem roku.

Uprava tvrtke nalazi se u Sv. I. Zelini, gdje je i centralno skladište sa izložbenim prostorom od 700m2 u kojem možete pogledati sve proizvode iz našeg asortimana. Također Vam istu ponudu možemo ponuditi i u našim prodajnim salonima diljem Hrvatske - u Karlovcu, Osijeku, Zadru i Murteru.

Allrestaurants - INTERUGOS - Zagreb, CROATIA Allrestaurants - INTERUGOS - Zagreb, CROATIA Allrestaurants - INTERUGOS - Zagreb, CROATIA Allrestaurants - INTERUGOS - Zagreb, CROATIA Allrestaurants - INTERUGOS - Zagreb, CROATIA
x
X