LONCI & POKLOPCI (GENERAL)

Allrestaurants - LONCI & POKLOPCI - Zagreb, CROATIA

Address: Frankopanska 22, 10000 Zagreb, CROATIA
Phone: +38514849155 Mobile: * Fax: *
Website: http://lonciipoklopci.hr Email: *

Prilikom registracije na stranicama web trgovine www.hama.hr i www.lonciipoklopci.hr učlanite se u Pro klub, a onda Vam ništa ne stoji na putu da postanete osoba koja će biti u središtu naše pozornosti, naravno besplatno. Jedini i osnovni cilj Pro kluba je članovima ponuditi najatraktivnije proizvode po cijeni koja ne postoji na tržištu Republike Hrvatske.

Pošto upravo ulazimo u sezonu darivanja , plan nam je za članove Pro kluba ponuditi atraktivne poklone koje ne možete kupiti u redovnoj prodaji, a cijenom će biti izrazito atraktivni.
Nakon sezone darivanja ponuditi ćemo Vam niz atraktivnih artikala iz programa Picture World (fotoalbumi i ukrasne ramice). Ovi artikli su idealni za poklone i Vašu osobnu upotrebu.
Redovito ćemo samo za članove Pro kluba osmišljavati akcije prema periodu godine i specifičnosti robe koja se u tom periodu prodaje.
Članstvom u Pro klubu ostvarujete 10% popusta na HAMA, SOLINGEN i KORKMAZ program (popust se automatski aktivira prilikom registracije na www.hama.hr i/ili www.lonciipoklopci.hr ).

Allrestaurants - LONCI & POKLOPCI - Zagreb, CROATIA Allrestaurants - LONCI & POKLOPCI - Zagreb, CROATIA Allrestaurants - LONCI & POKLOPCI - Zagreb, CROATIA Allrestaurants - LONCI & POKLOPCI - Zagreb, CROATIA Allrestaurants - LONCI & POKLOPCI - Zagreb, CROATIA
x
X