MIP (GENERAL)

Allrestaurants - MIP - Sisak, CROATIA

Address: Kralja Zvonimira 24, 44000 Sisak, CROATIA
Phone: +38544515100 Mobile: * Fax: *
Website: http://mip.hr/ Email: *

Mlin i pekare d.o.o. Sisak, tvrtka koja je od posebnog značaja za grad Sisak i Sisačko-moslavačku županiju, obilježava 60 godina poslovanja.Tvrtka je osnovana davne 1947. godine. Od tada prolazi kroz više različitih organizacijskih oblika i promjena. Do bitne promjene u vlasničkoj strukturi dolazi 2001.god. ulaskom tvrtke Plodinec d.o.o. iz Velike Gorice, u većinsko vlasništvo. Od te godine dolazi do bitnog povećenja proizvodnje i značajnih gospodarskih uspjeha, bez smanjenja broja postojeće radne snage.G

Kontinuirano se ulaže u modernizaciju proizvodnje kako bi potrošačima i poslovnim partnerima osigurali kvalitetne i po cijeni prihvatljive proizvode. Poduzeće podiže kvalitetu proizvodakroz proširenje asortimana i povećenja nutritivne vrijednosti proizvoda. Ulažući u vozni park i urednu dostavu, poduzeće osigurava dostupnost svojih proizvoda potrošačima na vrlo dispenziranim prodajnim mjestima.

Sredinom 2006. godine tvrtka je uvela u primjenu sustav upravljanja kvalitetom proizvoda i sustav zdravstvene ispravnosti hrane te dobila certifikat za međunarodno priznate norme ISSO 9001 i ISSO 22000.
Također se puno ulaže u promidžbu i oglašavanje te u odnose sa javnošću i društvenom zajednicom. U tijeku je izgradnja novog vizualnog identiteta tvrtke, Novi grafički dizajn, likovno riješenje, znak i logo, dio je puta u stvaranju brenda, koji će osigurati prepoznatljivost nas kao tvrtke i našeg proizvoda na tržištu.

Allrestaurants - MIP - Sisak, CROATIA Allrestaurants - MIP - Sisak, CROATIA Allrestaurants - MIP - Sisak, CROATIA Allrestaurants - MIP - Sisak, CROATIA Allrestaurants - MIP - Sisak, CROATIA
x
X