TEA TIME ONE (GENERAL)

Allrestaurants - TEA TIME ONE - Zagreb, CROATIA

Address: Rumska 16, 10110 Zagreb, CROATIA
Phone: +385912816109 Mobile: * Fax: *
Website: http://tea-time-one.hr/ Email: *

Ljubav prema originalnim japanskim i kinsekim čajevima rodila se prije puno godina prvim gutljajima tog iscjeljujućeg napitka. Tim trenutkom započelo je naše veliko zanimanje za japanske i kineske originalne čajeve te kulturu i ceremoniju ispijanja čaja čija povijest počinje prije više od četiri tisuće godina u Kini.

Želimo proširiti kulturu ispijanja čaja i približiti originalne japanske i kineske čajeve našem tržištu. Smatramo da najbolji čajevi dolaze direktno od farmera proizvođača. Stoga ponosno možemo reći da se naši čajevi pakiraju i šalju tek nakon narudžbe kako bi bili što kvalitetniji i sačuvali punoću okusa kao i sve blagodati koje čaj pruža.

Naše čajeve naručujemo iz Fujian provincije koja je poznata po najkvalitetnijim čajevima koji rastu na visinama između 800-2000 metara nadmorske visine. Iz Yunnana naručujemo Pu-erh čaj koji je izvorno tamo nastao, te se iz svih pokrajina dan danas nosi u istu provinciju kako bi se izvornim postupkom radio najkvalitetniji pu-erh čaj.

Allrestaurants - TEA TIME ONE - Zagreb, CROATIA Allrestaurants - TEA TIME ONE - Zagreb, CROATIA Allrestaurants - TEA TIME ONE - Zagreb, CROATIA Allrestaurants - TEA TIME ONE - Zagreb, CROATIA Allrestaurants - TEA TIME ONE - Zagreb, CROATIA
x
X