MEGGLE (GENERAL)

Allrestaurants - MEGGLE - Osijek, CROATIA

Address: Zeleno polje 34, 31000 Osijek, CROATIA
Phone: +38531514993 Mobile: * Fax: *
Website: http://meggle.hr/ Email: *

Dobro došli na stranice tvrtke Meggle Hrvatska!Dopustite da vam se predstavimo u nekoliko sljedećih redaka, nakon čega slobodno nastavite putovanje kroz stranicu, u potrazi za odličnim receptima, savjetima i informacijama o našim proizvodima.

Meggle Hrvatska je u ovome trenutku jedna od tri najznačajnije mljekare u našoj zemlji. Tijekom samo 20 godina poslovanja u Hrvatskoj, uspijevamo zadobiti povjerenje sve većeg broja kupaca, a time se iz dana u dan povećavaju naša odgovornost, ali i zadovoljstvo.U srži tvrtke Meggle su konstantne inovacije koje osvajaju srca naših kupaca. Želja nam je proizvesti male, svakodnevne užitke i okuse koji su dragi našem domaćem stanovništvu. Zato osluškujemo želje kupaca i reagiramo kroz unaprjeđenje kvalitete i pakiranja proizvoda te kreiranjem potpuno novih proizvoda na tržištu.

Allrestaurants - MEGGLE - Osijek, CROATIA Allrestaurants - MEGGLE - Osijek, CROATIA Allrestaurants - MEGGLE - Osijek, CROATIA Allrestaurants - MEGGLE - Osijek, CROATIA Allrestaurants - MEGGLE - Osijek, CROATIA
x
X