MARKETIS (GENERAL)

Allrestaurants - MARKETIS - Poreč, CROATIA

Address: Partizanska 13, 52440 Poreč, CROATIA
Phone: +38552555500 Mobile: * Fax: *
Website: http://marketis.hr/ Email: *

Brand "IS"- Istarski Supermarketi d.o.o. nastao je dugogodišnjim razvojem i ulaganjem u širenje maloprodajnih trgovina robe široke potrošnje. Osnovna djelatnost je trgovina pretežno prehrambenim artiklima. Rast i razvoj Istarskih supermarketa je umjeren, ali kontinuiran i stabilan s velikim naglaskom na kvalitetu proizvoda, kvalitetu usluge i najoptimalniji odnos visoke kvalitete-vrhunske usluge-umjerene cijene.

Pored stalnog širenja na tržište sa novim prodajnim objektima početkom 2015. godine tvrtka „Istarski supermarketi“ d.o.o. preuzela je poslovanje tvrtke Diona (regija Istra i Rijeka) i time značajno povećala svoju prodajnu mrežu na tržištu. Realizacija uključivanja stabilnog poslovanja tvrtke Diona u sustav Istarskih supermarketa provedena je izuzetno brzo, a posebno smo zadovoljni činjenicom da su svi zaposlenici zadržali svoja radna mjesta i nastavili raditi bez prekida.

Danas u Istri i Rijeci imamo preko 92 trgovina, koje se sastoje od 54 cjelogodišnjih trgovina, te 38 sezonskih trgovina, a trenutno u Istarskim supermarketima radi cca 400 djelatnika.

U planu nam je postati regionalni lider u maloprodaji kao trgovina iz susjedstva u kojoj ćemo moći pružiti kupcu najbolju uslugu i široki asortiman kvalitetnih proizvoda. Naš asortiman čini na tisuće raznovrsnih proizvoda kojeg prilagođavamo ovisno o lokaciji trgovine i zahtjevima kupaca.

Allrestaurants - MARKETIS - Poreč, CROATIA Allrestaurants - MARKETIS - Poreč, CROATIA Allrestaurants - MARKETIS - Poreč, CROATIA Allrestaurants - MARKETIS - Poreč, CROATIA Allrestaurants - MARKETIS - Poreč, CROATIA
x
X