KARLIC TARTUFI (GENERAL)

Allrestaurants - KARLIC TARTUFI - Buzet, CROATIA

Address: Paladini 14, 52420 Buzet, CROATIA
Phone: +385915759196 Mobile: * Fax: *
Website: http://karlictartufi.hr/ Email: *

Današnju aktivnost tartufara obitelji Karlić iz Paladina, u blizini Buzeta, započeo je gospodin Ivan Rašpolić 1966. godine prošloga stoljeća.Tada je Motovunska šuma bila mnogo veća nego u današnje vrijeme. Bijeli i crni tartufi pronađeni na tom području smatrani su najkvalitetnijim tartufima Istre.Iako je jedno od najizdašnijih nalazišta bilo – na današnjem dnu jezera Butoniga!

Dugugodišnje iskustvo obitelji Karlić u branju tartufa koje se prenosilo s koljena na koljeno rezultiralo je osnivanjem poduzeća GIR d.o.o. (Goran i Radmila) 1994. godine, koje se s velikom predanošću posvećuje "lovu na tartufe", otkupom i prodajom svježih i smrznutih tartufa te preradom i plasiranjem na domaćem i stranom tržištu. Dozvolite nam da Vas upoznamo s našim blagom - tartufom, gastronomskom poslasticom u svim njezinim oblicima.

Allrestaurants - KARLIC TARTUFI - Buzet, CROATIA Allrestaurants - KARLIC TARTUFI - Buzet, CROATIA Allrestaurants - KARLIC TARTUFI - Buzet, CROATIA Allrestaurants - KARLIC TARTUFI - Buzet, CROATIA Allrestaurants - KARLIC TARTUFI - Buzet, CROATIA
x
X