PEVEC (GENERAL)

Allrestaurants - PEVEC - Sesvete, CROATIA

Address: Savska cesta 84, 10 360 Sesvete, CROATIA
Phone: +385043643101 Mobile: * Fax: *
Website: http://pevec.hr Email: *

Već 26 godine na tržištu, kada je riječ o trgovini neprehrambenih proizvoda, trgovački lanac Pevec izdvaja se svojom prepoznatljivošću i posebnošću u odnosu na ostale prisutne “uradi sam” trgovine. Prvi hrvatski trgovački lanac takvoga tipa posluje u svim krajevimaHrvatske i nameće se kao prvi odabir za kupnju kada je riječ o proizvodima za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta. U Pevecovim prodajnim centrima moguće je kupiti proizvode iz sedam programa na sedam odjela, birati između više od 100 tisuća raznih artikala zahvaljujući odličnim poslovnim odnosima s 350 domaćih i stranih dobavljača.Pevec također nije samo maloprodajni lanac neprehrambene robe već je u svome radu usmjereno na društveno odgovorno poslovanje čime daje veliki doprinos razvoju društva u cjelini, a kroz mnogobrojne donacije i sponzorstva projekata pokazuje svoju društvenu i socijalnu osjetljivost.
Osmijeh na licima naših kupaca, osjećaj zadovoljstva kod naših poslovnih partnera, ljubaznost i stručni savjet naših djelatnika pokretačka je snaga osoblja i tvrtke Pevec d.d.”.

Allrestaurants - PEVEC - Sesvete, CROATIA Allrestaurants - PEVEC - Sesvete, CROATIA Allrestaurants - PEVEC - Sesvete, CROATIA Allrestaurants - PEVEC - Sesvete, CROATIA Allrestaurants - PEVEC - Sesvete, CROATIA
x
X