RAVNA (GENERAL)

Allrestaurants - RAVNA - Ravna Gora, CROATIA

Address: I.G.Kovačića 178, 51314 Ravna Gora, CROATIA
Phone: +38551818449 Mobile: * Fax: *
Website: http://ravna.hr Email: *

Ravna d.o.o. smještena je u Ravnoj Gori, kraju bogatom šumom i stoljetne tradicije u obradi drva. Tvrtka je osnovana 1994. godine i u stopostotnom je privatnom vlasništvu.Naša osnovna djelatnost je proizvodnja masivnih drvenih lijepljenih ploča od bukve, hrasta, javora, jasena, trešnje, oraha i dr.Tvornica zapošljava oko 120 radnika kojima je u proizvodnom procesu na raspolaganju moderna tehnologija za proizvodnju ploča i masivnog namještaja.
U okviru proizvodnje finalnih proizvoda, vrijedne ruke majstora od drva oblikuju i ekskluzivnu liniju proizvoda za dom i kućanstvo koja se plasira pod tržišnim imenom Drvene posude iz Gorskog kotara.
S obzirom na to da je tvrtka izrasla na tradiciji drvodjelstva ravnogorskog kraja, njezina korporativna kultura i poslovanje temelje se na osviještenoj brizi za drvne resurse i prirodu u cjelini. Opredijeljena da očuva ljepotu i zdravlje okoliša u kojem se odvija njezino poslovanje, Ravna d.o.o. primjenjuje ekološki prihvatljive tehnologije. Za svoju proizvodnju koristi drvnu masu iz šuma kojima se gospodari prema ekološkim i ekonomskim standardima i time svi njezini proizvodi ostvaruju pravo na certifikat FSC® kojeg je nositelj Ravna d.o.o.

Allrestaurants - RAVNA - Ravna Gora, CROATIA Allrestaurants - RAVNA - Ravna Gora, CROATIA Allrestaurants - RAVNA - Ravna Gora, CROATIA Allrestaurants - RAVNA - Ravna Gora, CROATIA Allrestaurants - RAVNA - Ravna Gora, CROATIA
x
X