IKS PAVIĆ (GENERAL)

Allrestaurants - IKS PAVIĆ - Sesvete, CROATIA

Address: Jelkovečka 15, 10360 Sesvete, CROATIA
Phone: +38512022440 Mobile: * Fax: *
Website: http://iks-pavic.hr Email: *

Osnovani smo 1991. godine kao prvi proizvođač PVC stolarije u Zagrebu. Danas se nalazimo među tri vodeća proizvođača na tržištu Republike Hrvatske gdje smo prisutni kroz mrežu naših franšizera i distributera.
Naša misija
je pružanje kvalitete i sve što radimo posvećeno je zadovoljstvu naših klijenata. To ostvarujemo visoko kvalitetnim proizvodima koji su u potpunosti prilagođeni individualnim željama i potrebama. Naša proizvodnja je u potpunosti modernizirana i automatizirana strojevima visoke CNC tehnologije.
Ipak, sve prednosti i mogućnosti koje pruža visoka tehnologija ne bi mogle biti iskorištene bez sposobnih i kvalitetnih ljudi. Naši su ljudi stručni i kompetentni, osposobljeni za rješavanje složenih zahtjeva, spremni na stjecanje novih znanja i prenošenje tih znanja do naših klijenata.

Allrestaurants - IKS PAVIĆ - Sesvete, CROATIA Allrestaurants - IKS PAVIĆ - Sesvete, CROATIA Allrestaurants - IKS PAVIĆ - Sesvete, CROATIA Allrestaurants - IKS PAVIĆ - Sesvete, CROATIA Allrestaurants - IKS PAVIĆ - Sesvete, CROATIA
x
X