PIVAC (GENERAL)

Allrestaurants - PIVAC - Vrgorac, CROATIA

Address: Tezačka 13, Vrgorac, CROATIA
Phone: +38521674433 Mobile: * Fax: *
Website: http://pivac.hr/ Email: *

Sada već davne 1952. u gradiću Vrgorcu u Dalmatinskoj zagori, poučeni godinama iskustva i umijećem svoje obitelji, naši su pradid Ante i did Milenko odlučili otvoriti prvi službeni mesarski obrt zasnovan na tradiciji obrade i sušenja mesa. Od maloga obrta pa do danas, čuvajući recepturu koju su prenijeli na svoje potomstvo, a oni potom i na svoju djecu, izrasli smo u jednu od vodećih mesnih industrija u Republici Hrvatskoj.

Danas je brand Pivac sinonim za vrhunske suhomesnate delicije što ih zasluženo i ponosno predvode naši domaći pršut, panceta i kraški vrat. Uskoro proslavljamo 60 godina postojanja i uspješnog poslovanja, stoga želimo svoju povijest, tradiciju, kvalitetu i budućnost podijeliti s velikom obitelji korisnika i prijatelja, koju smo stekli u Hrvatskoj i širom svijeta.

Allrestaurants - PIVAC - Vrgorac, CROATIA Allrestaurants - PIVAC - Vrgorac, CROATIA Allrestaurants - PIVAC - Vrgorac, CROATIA Allrestaurants - PIVAC - Vrgorac, CROATIA Allrestaurants - PIVAC - Vrgorac, CROATIA
x
X