ARABESCA (GENERAL)

Allrestaurants - ARABESCA - Sesvete, CROATIA

Address: Ljudevita Posavskog 9, 10360 Sesvete, CROATIA
Phone: +38512020300 Mobile: * Fax: *
Website: http://arabesca.hr/ Email: *

Arabesca uljepšava svakodnevicu mnogim ljubiteljima kave i kavovina od 1999. godine, kada je započela s proizvodnjom kave kao obiteljska firma koja kroz izgradnju temeljnih vrijednosti i predanim radom stvara proizvode sa strašću, koji su više od okusa i mirisa. Svjesna činjenice da je dio svakodnevnice velikog broja vjernih potrošača nastoji iskustvo, znanje, inovativnost i ljubav prema kavi unijeti u svako zrno.

Zbog praćenja najsuvremenijih standarda kvalitete i predanosti zaposlenika danas se s ponosom ubraja među vodeće hrvatske proizvođače kava i kavovina. Arabesca je implementirala HACCP sustav kontrole, a kako bi se udovoljili zahtjevi jednoličnost pristupa i stabilnost zajamčene razine kvalitete proizvoda uveden je IFS certifikat viši nivo.

Arabesca inzistiranjem na kvaliteti, uz neprestano praćenje razvoja tehnologija, te prilagođavanjem svakog segmenta poslovanja promjenjivim tržišnim situacijama, godinama vodi računa o trendovima te navikama i željama potrošača. Kao odgovor na dobiveno povjerenje kroz godine razvija i prilagođava specijalne recepture kako bi prepoznatljiv ritual ispijanja Arabesca kave bio poseban.

Allrestaurants - ARABESCA - Sesvete, CROATIA Allrestaurants - ARABESCA - Sesvete, CROATIA Allrestaurants - ARABESCA - Sesvete, CROATIA Allrestaurants - ARABESCA - Sesvete, CROATIA Allrestaurants - ARABESCA - Sesvete, CROATIA
x
X