TUTTI RRUTTI (GENERAL)

Allrestaurants - TUTTI RRUTTI - Malinska, CROATIA

Address: Brusići 16, Malinska, CROATIA
Phone: +38551861150 Mobile: * Fax: *
Website: http://tutti-frutti.hr Email: *

Svojim predanim radom razvijali smo se od jednog maloprodajnog mjesta do današnjih maloprodajnih mjesta u Rijeci i Krku. U sklopu tvrtke, u industrijskoj zoni u Škrljevu nadomak Rijeke, smješteno je prostrano parkiralište, kamionski terminal i skladište s rashladnim komorama za skladištenje voća i povrća kao i dozrijevanje banana. Sama uprava nalazi se na otoku Krku u Malinskoj.

Oslanjajući se na vlastite snage, uz 94 zaposlena djelatnika, postali smo prepoznatljivo ime na Kvarneru i diljem lijepe naše. Napominjemo da u poslovanju imamo implementiran sustav ISO I HACCP. Poslujemo sa svim vrstama južnog i sezonskog voća i povrća.
Posebno smo spretni u distribuciji i zriobi banana. Veleprodaja voća i povrća obavlja se tijekom cijele godine i čini najveći dio našeg posla. Svakodnevno nudimo svježe voće i povrće uglavnom domaće proizvodnje, a tek manji dio, južnog i egzotičnog je iz vlastitog uvoza.

Allrestaurants - TUTTI RRUTTI - Malinska, CROATIA Allrestaurants - TUTTI RRUTTI - Malinska, CROATIA Allrestaurants - TUTTI RRUTTI - Malinska, CROATIA Allrestaurants - TUTTI RRUTTI - Malinska, CROATIA Allrestaurants - TUTTI RRUTTI - Malinska, CROATIA
x
X