KITCHEN TIME (GENERAL)

Allrestaurants - KITCHEN TIME - Froland, NORWAY

Address: Postboks 19, 4855 Froland, NORWAY
Phone: +4781503739 Mobile: * Fax: *
Website: http://kitchentime.no Email: *

Hos KitchenTime kan du finne alt til kjøkkenet ditt. I vårt store sortiment finner du kvalitetsprodukter for matlagning, baking og inredning for kjøkkenet til bra priser. Vårt mål er at du skal føle deg trygg med at du kan finne akkurat det produkt du trenger til rett pris, uten å lete i flere butikker. Vi synes at kjøkkenet er hjemmets hjerte og fascineres av de underverk som kan oppstå der. Vi vil tilby deg fantastiske produkter som gjør at du kan både lykkes og trives på kjøkkenet.

Vi på KitchenTime er en ambisiøs og morsom gjeng som vil bygge verdens beste plass når det kommer til produkter for kjøkkenet. Vi prøver hele tiden å formidle vår kjærlighet til kjøkkenet i alt vi gjør, og vi vil at du som kunde skal få den beste mulige opplevelsen i butikken, Facebook, Instagram eller når du har kontakt med vår kundeservice. Vi er et team med mange talenter som liker nye utfordringer og spennende nyheter, både i og utenfor kjøkkenet.

Allrestaurants - KITCHEN TIME - Froland, NORWAY Allrestaurants - KITCHEN TIME - Froland, NORWAY Allrestaurants - KITCHEN TIME - Froland, NORWAY Allrestaurants - KITCHEN TIME - Froland, NORWAY Allrestaurants - KITCHEN TIME - Froland, NORWAY
x
X