BLACK-CAT (GENERAL)

Allrestaurants - BLACK-CAT - Østerås, NORWAY

Address: Grini Næringspark 8D, 1361 Østerås, NORWAY
Phone: +4722062990 Mobile: * Fax: *
Website: http://black-cat.no Email: *

Til enhver tid fører vi kaffe- og teblandinger som har blitt utprøvd gjennom generasjoner. I tillegg tar vi stadig inn nye blandinger. Vi er stolte av å kunne tilby et kaffe-, te- og utstyrssortiment som er mer omfattende enn noen gang.
Black Cat Kaffe og Tehus er mest kjent for Norges største utvalg av kvalitetste i løsvekt. Med ca. 200 forskjellige blandinger tilbyr vi te i alle kategorier fra plantasjer i Kina, India, Ceylon og Afrika. Du finner en oversikt over alle teene våre her.
Vi er importør for flere internasjonale og velkjente merkevarer som italienske Segafredo Espresso, franske 1883 Routin sirup og Jura kaffemaskiner fra Sveits.
Markedet for spesialkaffe og te er fremdeles i stor utvikling og med større etterspørsel enn tidligere har vi igjen utvidet vår engrosvirksomhet med flere produkter og ansatte - slik at vi kan tilby deg som kunde et stort spekter av produkter, god service, høy tilgjengelighet og rask levering.
Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta oppdateringer om produktnyheter, kampanje- og sesongtilbud. For hyppigere drypp kan du følge oss på facebook og instagram.

Allrestaurants - BLACK-CAT - Østerås, NORWAY Allrestaurants - BLACK-CAT - Østerås, NORWAY Allrestaurants - BLACK-CAT - Østerås, NORWAY Allrestaurants - BLACK-CAT - Østerås, NORWAY Allrestaurants - BLACK-CAT - Østerås, NORWAY
x
X