RAFENS (GENERAL)

Allrestaurants - RAFENS - Oslo, NORWAY

Address: Østensjøveien 79, 0667 Oslo, NORWAY
Phone: +4740673457 Mobile: * Fax: *
Website: http://rafens.no Email: *

Rafens er trolig landets eldste nålevende kjøkkenbutikk og var butikken som «dro i gang» kjøkkentrenden i Norge på slutten av 80-tallet. Rafens har siden den gang befestet og videreutviklet sin posisjon som en kjøkkenspesialist.Hos Rafens finner du et bredt utvalg av kjøkkenredskaper og kjøkkenutstyr til så vel nye mattrender som tradisjonsrik mat. Vi besteber oss på å inspirere til gode kjøkkenopplevelser, og har valgt å fokusere på funksjonalitet og kvalitet. Med dette som utgangspunkt tilbyr vi varer og merker som du ikke finner andre steder, sammen med de største merkevarene og de mer merkeløse, men gode redskapene.
Våre butikker er av ulik størrelse, og sortiment vil derfor kunne variere noe fra butikk til butikk. Kontakt derfor gjerne din nærmeste Rafens butikk om du leter etter noe spesielt - kanskje kan vi hjelpe deg med å skaffe det til veie.

Allrestaurants - RAFENS - Oslo, NORWAY Allrestaurants - RAFENS - Oslo, NORWAY Allrestaurants - RAFENS - Oslo, NORWAY Allrestaurants - RAFENS - Oslo, NORWAY Allrestaurants - RAFENS - Oslo, NORWAY
x
X