VESTFOLD FUGL (GENERAL)

Allrestaurants - VESTFOLD FUGL - Stokke, NORWAY

Address: Borgeskogen 42, 3160 Stokke, NORWAY
Phone: +4733305800 Mobile: * Fax: *
Website: http://vestfoldfugl.no Email: *

Som leverandør av kvalitetsprodukter til storkjøkkenmarkedet jobber Vestfold Fugl daglig med å møte den kresne forbrukers ønsker og behov. Vi har oppfylt kundens ønske om en større og saftigere kylling og har dermed latt kyllingen vokse noe lenger enn vanlig. Det gir et mer smaksfullt og saftig resultat på ditt bord.
Innovasjon og fleksibiltet vektlegges særlig i den daglige driften. Vestfold Fugl har posisjonert seg i markedet som en spennende og innovativ aktør.
Vestfold Fugl skal være en fleksibel og kundeorientert virksomhet – hvor vi jobber tett med kundene for gjensidig erfarings- og kompetanseutveksling. Flere av våre produkter er blitt til gjennom et aktivt samarbeid med våre kunder. Denne måten å utvikle produkter bidrar til at vi tilfredsstiller kundens ønsker og behov, samt at vi som leverandør er sikret volum ved lansering.
Vi inviterer gjerne kunder og eventuelle samarbeidspartnere til vårt topp moderne produksjonsanlegg på Borgeskogen i Vestfold. Her har vi alle råvarer lett tilgjengelig, og vi benytter oss av et prøvekjøkken med alle fasiliteter til testing.

Allrestaurants - VESTFOLD FUGL - Stokke, NORWAY Allrestaurants - VESTFOLD FUGL - Stokke, NORWAY Allrestaurants - VESTFOLD FUGL - Stokke, NORWAY Allrestaurants - VESTFOLD FUGL - Stokke, NORWAY Allrestaurants - VESTFOLD FUGL - Stokke, NORWAY
x
X