STANGE (GENERAL)

Allrestaurants - STANGE - Tonsberg, NORWAY

Address: Basbergveien 54, 3114 Tonsberg, NORWAY
Phone: +4791398000 Mobile: * Fax: *
Website: http://stangekylling.no Email: *

STANGE har i nærmere 20 år vært et av få kvalitetsmerker blant norske råvarer. I begynnelsen var det kun utvalgte restauranter i Oslo som kjøpte Arnt-Harald Stanges saftige og frittgående kyllinger. Etter hvert har produktene våre blitt tilgjengelige for folk flest.

Smaken av STANGE har hele tiden vært i utvikling. Flere av Norges beste kokker har vært med på å justere fôret for å få en best mulig kjøttkvalitet. Fôret består kun av vegetabilsk hvete, havre og mais, og er helt uten medikamenter og vekstfremmende stoffer. Dermed bruker kyllingene lenger tid på å vokse seg store. Det er også dette som gjør dem så smakfulle.

For å dekke etterspørselen har vi alliert oss med flere lokale bønder som er underlagt strenge krav når det gjelder hygiene, miljø og sikkerhet. Tidligere gikk kyllingene ute, men etter hvert vurderte vi faren for smitte som så stor at vi flyttet dem inn. STANGE kyllingene er derfor blitt frittgående innendørs. Kyllingene har god plass og får dermed utviklet muskulaturen – enda en grunn til at de smaker så godt.

Allrestaurants - STANGE - Tonsberg, NORWAY Allrestaurants - STANGE - Tonsberg, NORWAY Allrestaurants - STANGE - Tonsberg, NORWAY Allrestaurants - STANGE - Tonsberg, NORWAY Allrestaurants - STANGE - Tonsberg, NORWAY
x
X