SVINDLANDAS (GENERAL)

Allrestaurants - SVINDLANDAS - Flekkefjord, NORWAY

Address: Springerbakken 1, 4400 Flekkefjord, NORWAY
Phone: +4797420050 Mobile: * Fax: *
Website: http://svindlandas.no Email: *

Spekemat er stor matkunst!
Det finnes vel knapt noe norskere enn god spekemat. Det var forfedrenes måte å bevare kjøttet på, og det fulgte dem på reiser både til sjøs og til lands. Tradisjonene er tatt godt vare på fordi spekemat var ? og er ? god mat som passer ved alle anledninger. Dette har vi tatt konsekvensen av hos AS Svindland. Vi produserer spekepølse i nær sagt alle varianter som passer norske ganer. Hver enkelt type blir nøye overvåket under hele produksjons- og modningsprosessen.
Per i dag er det Rune Svindland som er daglig leder og Olav Terje Eriksen som er produksjonsleder.Firmaet har per i dag 17 faste ansatte, samt 1 deltidsansatt. Daglig leder og kontorleder står for det administrative arbeidet, mens de 15 andre arbeider i produksjon.AS Svindland er BRC sertifisert på høyere nivå. I 1992 produserte vi en pølse som var 20,95m lang og veide 676,9 kg. Pølsen var en gave til byens borgere i anledning Flekkefjords 150 års jubileum. Pølsen ble registrert i Guiness rekordbok som verdens største.Våre kundekrets er agenter som selger våre produkter videre. Vi er leverandører til Norske Spesialgrossister NSG. Vi har også flere innenfor storhusholdning. I tillegg er vi store som leverandør til torg og messehandlere.

Allrestaurants - SVINDLANDAS - Flekkefjord, NORWAY Allrestaurants - SVINDLANDAS - Flekkefjord, NORWAY Allrestaurants - SVINDLANDAS - Flekkefjord, NORWAY Allrestaurants - SVINDLANDAS - Flekkefjord, NORWAY Allrestaurants - SVINDLANDAS - Flekkefjord, NORWAY
x
X