DANORA (GENERAL)

Allrestaurants - DANORA - Oslo, NORWAY

Address: Karenslyst Allé 1A, 0278 Oslo, NORWAY
Phone: +4723131800 Mobile: * Fax: *
Website: http://danora.no Email: *

Danora er et selskap som helt siden etableringen i 1988 har ønsket å bringe hjem nye og innovative produkter. Vi har spesialisert oss på deli produkter tilpasset servicemarkedet, med høy kvalitet og enkel tilberedning. Våre egne utsalgssteder, Mamma Mia, gir oss en helt unik mulighet til å teste og videreutvikle konsepter før disse introduseres på markedet. Gjennom egen erfaring med serveringsdrift vet vi hvilke krav som må stilles til de produktene vi selger!
Flere år i utlandet, en genuin interesse for mat og den åpenbare mangelen på internasjonale impulser, var bakgrunnen for etableringen av Danora AS i 1988.
Danoras forretningsidé har hele tiden vært å finne nye og spennende trender og utvikle attraktive ”mat i farten” konsepter. Først til våre egne utsalgssteder, Mamma Mia - men ganske fort også til andre serveringssteder som viste stor interesse for vareutvalget og ”quality convenience” konseptet. Engrossalget utviklet seg hurtig til å bli en betydelig del av virksomheten.
Helt siden starten i 1988 har Danora vært i forkant på utviklingen av ”deli” og kvalitetsrevolusjonen innen hurtigmat og convenience i Norge. Vi jobber mye med å lese trender, finne de riktige produktene og treffe på timingen når det gjelder introduksjonen i markedet. I løpet av årene har vi flere ganger vært først ute med produkttyper som i dag er godt etablert; american cookies, muffins, donuts, pizza slices, calzoner og panini for å nevne noen.
Danora er fremdeles et 100% personlig eiet firma med over 100 millioner i omsetning. Vi har et tett samarbeid med mange av kjedene og leverer i dag spesialutviklede produkter til bl.a. Deli de Luca, Shell Fresh, Statoil, Eurest Personalrestauranter, Peppe’s, Dolly Dimples, La Baguette, Café Opus, Togservice, Smart Club, 7 Eleven og Narvesen.

Allrestaurants - DANORA - Oslo, NORWAY Allrestaurants - DANORA - Oslo, NORWAY Allrestaurants - DANORA - Oslo, NORWAY Allrestaurants - DANORA - Oslo, NORWAY Allrestaurants - DANORA - Oslo, NORWAY
x
X