LANGDALEN (GENERAL)

Allrestaurants - LANGDALEN - Langhus, NORWAY

Address: Regnbueveien 10, 1405 Langhus, NORWAY
Phone: +4723170180 Mobile: * Fax: *
Website: http://langdalen.no Email: *

I dag har Odd Langdalen fire eiere; Rolf og Snorre Langdalen, Erik Bakke og Frode Thorvaldsen. Alle eierne er aktive drivere i selskapet, med til sammen 140 års erfaring. Selskapet driver i tillegg til Odd Langdalen, også Frukthaven og FreshCut.
Frukthaven er et selskap som har spesialisert seg på fruktkurver levert på dør til kontor markedet.
Fresh Cut er en videreforedlings fabrikk som kutter alt av frukt, salater og grønnsaker. En bedrift som er et meget viktig element i vår storsatsning på å tilpasse seg alle kunders behov.
Med mange gode kunder og flinke medarbeidere så forsetter Odd Langdalen utviklingen av bedriften. 2014 flyttet selskapets hovedkontor og lager inn i nye moderne lokaler, og blir en del av Regnbuen på Langhus.
Våre aksjonærer/eiere har bakgrunn fra grønnsaksbransjen og arbeider aktivt med ledelse og daglig drift av selskapene. De har erfaring fra alle ledd i bransjen som innkjøp, priser, kvalitet, vareutvalg, distribusjon og logistikk. Derfor kan vi i dag si at våre eiere er eksperter på frukt og grønt for storhusholdning.

Allrestaurants - LANGDALEN - Langhus, NORWAY Allrestaurants - LANGDALEN - Langhus, NORWAY Allrestaurants - LANGDALEN - Langhus, NORWAY Allrestaurants - LANGDALEN - Langhus, NORWAY Allrestaurants - LANGDALEN - Langhus, NORWAY
x
X