PROSHOP (GENERAL)

Allrestaurants - PROSHOP - Bø i Telemark, NORWAY

Address: Lundevegen 29, 3800 Bø i Telemark, NORWAY
Phone: +4735060606 Mobile: * Fax: *
Website: http://proshop.no Email: *

Proshop AS vil være nordmenns foretrukne leverandør av elektronikk til hus og hjem. Vi ønsker å være kjent for å tilby billige kvalitetsprodukter og alltid skape en god kjøpsopplevelse.
Proshop er Danmarks eldste og største nettbutikk innen IT og hjemmeelektronikk. Vårt oppkjøp av BestBuy AS (www.bestbuy.no) i Norge er et av flere steg i en større internasjonaliseringsplan. I de landene vi åpner nettbutikk i kommer vi til å ha en lokal strategi. Det vil si at vi kommer til å samarbeide med lokale leverandører, med et lokaltilpasset sortiment og på det lokale språket.
Det betyr at vi i Norge tilbyr en norsk nettbutikk med norske priser og med tilgang til norsk kundesupport. Om du som kunde har behov for å returnere en vare kan det gjøres til nedenstående adresse i Norge. Obs! Det er ikke mulig å kjøpe eller hente varer på denne adressen.

Allrestaurants - PROSHOP - Bø i Telemark, NORWAY Allrestaurants - PROSHOP - Bø i Telemark, NORWAY Allrestaurants - PROSHOP - Bø i Telemark, NORWAY Allrestaurants - PROSHOP - Bø i Telemark, NORWAY Allrestaurants - PROSHOP - Bø i Telemark, NORWAY
x
X