GOLDENHORN (GENERAL)

Allrestaurants - GOLDENHORN - Budapest, HUNGARY

Address: Cziráki út 26-32, 1163 Budapest, HUNGARY
Phone: +36206667777 Mobile: * Fax: *
Website: http://goldenhorn.hu Email: *

A Golden Horn Kft. 25 éve foglalkozik Döner Kebab, ismertebb nevén gyros alapanyagok, illetve az elkészítésükhöz szükséges eszközök, berendezések gyártásával és forgalmazásával. Termékeink között megtalálható a pita, a Döner Kebab sült és nyers változatban, a falafel, valamint a különleges fűszerkeverékek és szószok.
A török tradicionális cukrászkészítmények közül a Baklava kapható nálunk, ezt a Golden Horn Kft. kezdte el elsőként gyártani és forgalmazni Magyarországon. Széles termékpalettánk felöleli a Döner készítés minden szegmensét, és termékeink forgalmazását változatos, többféle szolgáltatással egészítjük ki, ezért ma egyedülállónak tekinthető cégünk tevékenysége a magyar vendéglátós piacon. Forgalmazott termékeinket az ország egész területére, ezen belül a kisebb falvakba is kiszállítjuk, ügyfélszolgálatunk pedig a nap 24 órájában fogadja partnereink megrendeléseit. Ügyfeleink között megtalálhatók az állami hivatalok, a közintézmények, a nagyvállalatok konyhái, a különböző étteremláncok és vendéglátó egységek, a büfék és a gyorséttermek. Szállításunk ma már a határokon átnyúlva a környező országokban működő vendéglátó egységekhez is elér. Elsődleges, kiemelt termékünket, a pitát, a Közel-Kelet kenyerét nagy kapacitású, automata gépekkel gyártjuk, óránként akár 7500 darabos mennyiségben is, és kiváló minőségben. Ezt a termékünket előszeretettel használják ügyfeleink, mert fagyaszthatósága miatt hosszú ideig eltartható, és rendelés esetén gyorsan elkészíthető, látványosan tálalható. Csupán meg kell vágni a szélét, és máris, egyszerűen, ízlés szerint tölthető. Ez a tulajdonsága nagy előnyt jelent a fast food piacon, ahol gyorsan kell a szendvicseket elkészíteni. Döner Kebabot forgalmazunk, ezek ízvilága megegyező, és mindkét változat az eredeti fűszerekkel és pácolással készül.

Allrestaurants - GOLDENHORN - Budapest, HUNGARY Allrestaurants - GOLDENHORN - Budapest, HUNGARY Allrestaurants - GOLDENHORN - Budapest, HUNGARY Allrestaurants - GOLDENHORN - Budapest, HUNGARY Allrestaurants - GOLDENHORN - Budapest, HUNGARY
x
X