TUNDERMEHES (GENERAL)

Allrestaurants - TUNDERMEHES - Nyiregyhaza, HUNGARY

Address: Hajó utca 7., 4405 Nyiregyhaza, HUNGARY
Phone: +36306870876 Mobile: * Fax: *
Website: http://tundermehes.hu Email: *

Méhészetünket 2013-ban alapítottuk testvéremmel. Gyerekkorunk óta mindketten a természet rajongói vagyunk és imádjuk a mézet. Kezdetben csak ösztönös kíváncsiság hajtott, ám egyre több ismeretet szerezve a méhek világa egyszerűen magával ragadott minket, és ez a szerelem azóta tart. Ma már a méhészkedés legkedvesebb időtöltésünk és egyben második szakmánk.

Miért Tündérméhes? Tiszteletünk és elismerésünk kifejezése, ezért a tündéri avagy égi/isteni jelző. Bámulatos, milyen szorgalommal és alázattal teszik a méhek dolgukat nap mint nap, repülnek virágról-virágra, kihasználva rövidke életük minden percét. A természet körforgása nagy misztérium, és ennek a törékeny egyensúlynak a kaptárak pici szárnyas “tündérei” nélkülözhetetlen kulcsszereplői.

Allrestaurants - TUNDERMEHES - Nyiregyhaza, HUNGARY Allrestaurants - TUNDERMEHES - Nyiregyhaza, HUNGARY Allrestaurants - TUNDERMEHES - Nyiregyhaza, HUNGARY Allrestaurants - TUNDERMEHES - Nyiregyhaza, HUNGARY Allrestaurants - TUNDERMEHES - Nyiregyhaza, HUNGARY
x
X