MATETEA (GENERAL)

Allrestaurants - MATETEA - Budapest, HUNGARY

Address: pp. 47-49, Budapest, HUNGARY
Phone: +36707733170 Mobile: * Fax: *
Website: http://matetea.hu Email: *

A yerba maté Paraguayban, Uruguayban és Argentínában nemzeti ital, Brazíliában, Peruban és Chilében is fogyasztják. Különleges egészségjavító hatásainak köszönhetően gyorsan kedvelt ital lett az Egyesült Államokban és Európában is. A dél-amerikaiak gyakran használják természetes gyógymódokhoz, szerintük fokozza a gyógyszerek hatásait is.

Hol kapható Yerba mate?
A maté tea fogyasztásáról a tapasztalatok és a modern tudomány eredményei is bizonyítják, hogy valóban egészséges. A maté tealevelek fontos ásványi anyagokat (például: kálium, kálcium, vas, magnézium), számos alapvető vitamint (például A-, B-, C-, és E-vitaminokat), 11 antioxidáns vegyületet (polifenolok és flavonoidok), 15 értékes aminosavat is tartalmaznak. A maté tea egyedülálló forrás a koffeinnek is: pontos koffeintartalmát ugyan nehéz kiszámítani, azonban megijedni nem kell, hiszen becslések szerint akár 50-75%-kal is kevesebb koffeint tartalmazhat 1 csésze maté tee 1 csésze kávénál.

Allrestaurants - MATETEA - Budapest, HUNGARY Allrestaurants - MATETEA - Budapest, HUNGARY Allrestaurants - MATETEA - Budapest, HUNGARY Allrestaurants - MATETEA - Budapest, HUNGARY Allrestaurants - MATETEA - Budapest, HUNGARY
x
X