COFFEE TIME (GENERAL)

Allrestaurants - COFFEE TIME - Kecskemet, HUNGARY

Address: Róna utca 37., 6000 Kecskemet, HUNGARY
Phone: +36302024782 Mobile: * Fax: *
Website: http://coffeetime.hu Email: *

Az online vásárlást igyekeztünk olyan feltételekkel kialakítani, hogy minél egyszerűbben megtalálják és megvásárolhassák a keresett termékeket. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk az Ön részére tömör, lényegi információt nyújtani. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát talál.

Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és információs leírás, valamint a nettó és bruttó ár is megtalálható!
Az áruházban rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben az adatainak megadása nem szükséges. Bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat és kosárba tehet termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek. Ha böngészés során úgy dönt, hogy vásárol és regisztrál az adatainak megadásával, a termékek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat.

Allrestaurants - COFFEE TIME - Kecskemet, HUNGARY Allrestaurants - COFFEE TIME - Kecskemet, HUNGARY Allrestaurants - COFFEE TIME - Kecskemet, HUNGARY Allrestaurants - COFFEE TIME - Kecskemet, HUNGARY Allrestaurants - COFFEE TIME - Kecskemet, HUNGARY
x
X