ELSŐ PESTI MALOM (GENERAL)

Allrestaurants - ELSŐ PESTI MALOM - Dunaujvaros, HUNGARY

Address: Jendrassik György utca 10., 2330 Dunaujvaros, HUNGARY
Phone: +3624462621 Mobile: * Fax: *
Website: http://epmsrt.hu Email: *

Az 1839-ben Széchenyi által alapított Első Pesti Hengermalom Társasággal kezdődött a korszerű magyar malomipar megteremtése. Cégünk a nagy elődök nyomdokain haladva igyekszik megőrizni a múlt örökségét, és alkalmazkodni a XXI. századi igényekhez és kihívásokhoz. 1993-ban a volt Budapesti és Pest-megyei Gabonaforgalmi és Malomipari Vállalat jogutódjaként alakult az Első Pesti Hengermalom Rt. Tulajdonosi köre összetett, a részvények a korábbi és jelenlegi dolgozók, illetve mezőgazdasági vállalkozások tulajdonában vannak.
Az 50 000 tonna éves őrlőkapacitással bíró Rt. hazánk 10 legnagyobb malomipari vállalata közé tartozik. Tevékenységi köre a gabonakereskedelem, a malomipar és a takarmánygyártás mellett, külső cégekben szerzett tulajdon-jogán keresztül az ingatlanhasznosítással bővült.
A cég jelenlegi formájában 2000-ben jött létre, és 4 malomüzemet, egy gabonatárházat üzemeltet, valamint érdekeltséggel rendelkezik egy takarmánykeverő és agripelletet előállító üzemben is. Jelenleg mintegy 150 fő az állandó foglalkoztatottak létszáma. Az 1,4 milliárdos jegyzett tőkével rendelkező cég biztos vagyoni hátteret nyújt Budapest és vonzáskörzetének lisztellátásában vállalt szerep betöltéséhez. Adottságainkból és a kor igényeiből adódóan különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy a különleges őrlemények piacán vezető szerepet töltsünk be.
Az oszág középső régiójában elhelyezkedő, eltérő adottságokkal rendelkező malomüzemeink lehetővé teszik, hogy bel- és külföldi partnereinket egyaránt rugalmasan, hatékonyan és rövid határidővel ki tudjuk szolgálni rendkívül széles termékpalettánkról.

Allrestaurants - ELSŐ PESTI MALOM - Dunaujvaros, HUNGARY Allrestaurants - ELSŐ PESTI MALOM - Dunaujvaros, HUNGARY Allrestaurants - ELSŐ PESTI MALOM - Dunaujvaros, HUNGARY Allrestaurants - ELSŐ PESTI MALOM - Dunaujvaros, HUNGARY Allrestaurants - ELSŐ PESTI MALOM - Dunaujvaros, HUNGARY
x
X