SZEGANAGYKER (GENERAL)

Allrestaurants - SZEGANAGYKER - Dabas, HUNGARY

Address: Vadrosza, Dabas, HUNGARY
Phone: +3614875400 Mobile: * Fax: *
Website: http://szeganagyker.hu Email: *

A SZEGA Foods 1994 óta része a magyar gasztro-kultúrának. Büszkék lehetünk egyedülálló szupermarketünkre a Budagyöngye Bevásárló központban és tradicionális szakboltunkra a Fény utcai piacon. A 2013-ban nyílt SZEGA Market (Budagyöngye Bevásárló központ, 1026 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 121) immáron 10. alkalommal nyerte el a Best of Budapest címet. Sokszínűsége az eredetvédett, akár több száz éves hagyománnyal és gyártástechnológiával rendelkező áruk nagy választékában és a szakszerű, kedves kiszolgálásban rejlik.

A Szupermarketekhez hasonlóan áru választéka nem merül ki a sajtféleségek, sonkák, pástétomok, csokoládék, tészták világában, de minden prémium kategóriás termék megfizethető áron érhető el. Mindemellett egyedi étel különlegességeink, melyek házias íz világot képviselnek a legjobb alapanyagokból, a saját konyhánkból kerülnek a vásárló asztalára.

Allrestaurants - SZEGANAGYKER - Dabas, HUNGARY Allrestaurants - SZEGANAGYKER - Dabas, HUNGARY Allrestaurants - SZEGANAGYKER - Dabas, HUNGARY Allrestaurants - SZEGANAGYKER - Dabas, HUNGARY Allrestaurants - SZEGANAGYKER - Dabas, HUNGARY
x
X