MOJA ALERGIJA (GENERAL)

Allrestaurants - MOJA ALERGIJA - Metlika, SLOVENIA

Address: Platon 32, Metlika, SLOVENIA
Phone: +38659960755 Mobile: * Fax: *
Website: http://mojaalergija.si Email: *

Sem mamica dveh fantov, ki niti sekunde nista pri miru. Že kot dojenčka sta bila polna energije in sta prinašala veselje vsej družini in bližnji okolici. In oba sta alergika na hrano.

Ko je bil starejši sin star 4 mesece in pol, sem mu začela dodajati prilagojeno mlečno formulo, ki jo je dobro sprejel. Po enem tednu, ravno ko smo preživljali svoj prvi skupni dopust na morju, pa se je začelo. Otrok je naenkrat začel bruhati. Na koži so se mu pojavljali rožnati izpuščaji in kmalu je bil ves lisast. Zdravniki so ugotovili, da ima alergijo na kravje mleko. Dobili smo strogo dieto, ki sem jo morala upoštevati tudi sama v času dojenja in kasneje pri uvajanju goste hrane. In verjemite mi, da je bil to pravi šok za celotno našo družino, saj smo oboževali mleko in mlečne izdelke.

Allrestaurants - MOJA ALERGIJA - Metlika, SLOVENIA Allrestaurants - MOJA ALERGIJA - Metlika, SLOVENIA Allrestaurants - MOJA ALERGIJA - Metlika, SLOVENIA Allrestaurants - MOJA ALERGIJA - Metlika, SLOVENIA Allrestaurants - MOJA ALERGIJA - Metlika, SLOVENIA
x
X