PELOZ (GENERAL)

Allrestaurants - PELOZ - Nova Gorica, SLOVENIA

Address: Loke 1A , 5000 Nova Gorica, SLOVENIA
Phone: +38653350400 Mobile: * Fax: *
Website: http://peloz.si Email: *

Leta 1990 je gospod Tihomil Peloz odprl prvo mesnico v Šempetru. Kmalu za tem so bile odprte še tri nove (Miren, Vrtojba in Nova Gorica). S tem, ko smo se širili, so rasle tudi naše želje, da bi poleg tujih, prodajali tudi svoje lastne proizvode.

Proizvodni obrat na lokaciji Loke 1a je bil dograjen leta 1998, takrat so bili podani vsi pogoji za ustanovitev podjetje Peloz d.o.o., predelava mesa in proizvodnja mesnih izdelkov. V novem objektu narejenem po evropskih standardih in opremljen z najnovejšo tehnologijo je 1200 m2 proizvodnih površin. Visoko usposobljeni delavci in lastne recepture so garancija za vrhunsko kvalitetne izdelke.

prsut1 Povpraševanje po naših izdelkih, ki količinsko vztrajno narašča, nas je prisililo v širitev. V letu 2005 smo tako zključili gradbena dela s katerimi smo podvojili proizvodne zmogljivosti sušenih mesnin. Danes so tudi nove kapacitete že polno zasedene. Pričeli smo že s pripravo projektov nove širitve.

Allrestaurants - PELOZ - Nova Gorica, SLOVENIA Allrestaurants - PELOZ - Nova Gorica, SLOVENIA Allrestaurants - PELOZ - Nova Gorica, SLOVENIA Allrestaurants - PELOZ - Nova Gorica, SLOVENIA Allrestaurants - PELOZ - Nova Gorica, SLOVENIA
x
X