ZISHA (GENERAL)

Allrestaurants - ZISHA - Ljubljana, SLOVENIA

Address: Glavarjeva ulica 12, 1000 Ljubljana, SLOVENIA
Phone: +38612511700 Mobile: * Fax: *
Website: http://zisha.si Email: *

Dobrodošli na spletni strani Zisha.si! V uvodniku vam bomo predstavili naše delovanje, vizijo, blagovno znamko Zisha in kako lahko kvalitetni pravi čaji izboljšajo vaše počutje in življenje, njihova priprava pa v vsakdan vnese zanimiv ritual. Naš namen ni le prodaja izdelkov. Z vami bi radi sodelovali pri iskanju, nakupu in pripravi čaja.

Poseben kitajski glinen čajnik imenovan Zisha se še danes uporablja v tradicionalnem postopku priprave čaja na Kitajskem. Spletno stran smo poimenovali po čajniku, v katerem se čaj odpre in ustvari edinstven napitek, odličnega okusa in izjemne arome, ki že več tisočletji osrečuje ljudi po vsem svetu. Moderno življenje, polno stresa in skrbi, se ob pripravi čaja ustavi, poveže z naravo in ljudmi okoli sebe. Na spletu želimo ustvariti prostor za iskanje lastnih okusov in arom, ki jih boste razvijali ob pripravi pravih čajev. Prodajne police naše spletne prodajalne so polne svežih zelenih, črnih in oolong čajev z opisi in priporočili za pripravo, s katerimi vas skušamo spodbuditi k iskanju lastnih okusov in arom. Kvaliteto čajev zagotavljamo s primerno hrambo v vakuumskih posodah, temnem in hladnem prostoru ter s sodelovanjem z najboljšimi dobavitelji na svetu.

Allrestaurants - ZISHA - Ljubljana, SLOVENIA Allrestaurants - ZISHA - Ljubljana, SLOVENIA Allrestaurants - ZISHA - Ljubljana, SLOVENIA Allrestaurants - ZISHA - Ljubljana, SLOVENIA Allrestaurants - ZISHA - Ljubljana, SLOVENIA
x
X