LIDL (GENERAL)

Allrestaurants - LIDL - Komenda, SLOVENIA

Address: Pod lipami 1, 1218 Komenda, SLOVENIA
Phone: +386807060 Mobile: * Fax: *
Website: http://lidl.si Email: *

S prek 40 poslovalnicami in več kot 1000 zaposlenimi se Lidl umešča med glavne trgovce v Sloveniji. Pri svojem delu poudarjamo preprostost in usmerjenost k strankam. Presenetili vas bosta tudi praktičnost in raznolikost naše ponudbe. Pri nas boste našli vse, kar potrebujete za prijeten vsakdan. Ponujamo vam pester izbor izdelkov in odlično kakovost.
Ponosni smo na našo bogato ponudbo, še posebej na naše sveže izdelke. V naših trgovinah vas pričakujemo s ponudbo dnevno svežega sadja in zelenjave z Lidlove tržnice ter hrustljavo ponudbo iz Lidlove pekarne, kjer si lahko postrežete s sveže pečenim kruhom iz lastne dopeke. Ne spreglejte niti naše ponudbe kakovostnega mesa, ki navduši tako majhne kot velike jedce.
Pri nas boste našli izdelke številnih priznanih blagovnih znamk, kot tudi izdelke Lidlovih lastnih kakovostnih blagovnih znamk. Ponujamo vam tudi številne izdelke iz naših akcij - od tekstila ter gospodinjskih aparatov, do izdelkov za prosti čas. Vse izdelke ponujamo po izjemno privlačnih cenah, po katerih je Lidl zelo dobro poznan.

Allrestaurants - LIDL - Komenda, SLOVENIA Allrestaurants - LIDL - Komenda, SLOVENIA Allrestaurants - LIDL - Komenda, SLOVENIA Allrestaurants - LIDL - Komenda, SLOVENIA Allrestaurants - LIDL - Komenda, SLOVENIA
x
X