DLAMARIS (GENERAL)

Allrestaurants - DLAMARIS - Pivka, SLOVENIA

Address: Kal 1, 6257 Pivka, SLOVENIA
Phone: +38657031111 Mobile: * Fax: *
Website: http://delamaris.si Email: *

Delamaris d.o.o. je ponudnik zdravih in visoko kakovostnih ribjih izdelkov iz povsem naravnih sestavin in le najboljših surovin. Izkušnje, ki izvirajo iz več kot 135-letne tradicije, v kombinaciji s sodobno, okolju prijazno tehnologijo omogočajo, da Delamaris tako kot nekoč tudi danes ponuja povsem naravne izdelke brez vsakršnih aditivov (t.j. konzervansov, ojačevalcev okusa, barvil itd.). Vsi ribji proizvodi so brez glutena in predstavljajo naravni vir kalcija in omega 3 maščobnih kislin.
Delovanje družbe usmerja kakovost, ki je tudi cilj h kateremu stremi ekipa vseh 100 zaposlenih. Vsem zaposlenim želimo zagotavljati prijazno okolje, možnosti za izpopolnjevanje in osebno rast, potrošnikom pa ponuditi širok asortiman izdelkov, prilagojenih sodobnim prehrambenim navadam. Našo zavezanost h kakovosti proizvodnje, ter skrb za okolje in potrošnike potrjujemo z IFS in HACCP certifikati kakovosti.

Allrestaurants - DLAMARIS - Pivka, SLOVENIA Allrestaurants - DLAMARIS - Pivka, SLOVENIA Allrestaurants - DLAMARIS - Pivka, SLOVENIA Allrestaurants - DLAMARIS - Pivka, SLOVENIA Allrestaurants - DLAMARIS - Pivka, SLOVENIA
x
X