MOEMAX (GENERAL)

Allrestaurants - MOEMAX - Ljubljana, SLOVENIA

Address: Ljovanska 34, Ljubljana, SLOVENIA
Phone: +38634271211 Mobile: * Fax: *
Website: http://moemax.si Email: *

Oktobra 2002 je mömax s svojo prvo poslovno enoto v kraju Dornbrin na Vorarlberškem pričel z nadvse uspešnim pilotnim projektom. Sledile so nadaljnje otvoritve v Avstriji in Nemčiji. Trenutno je vsega skupaj 35 poslovnih enot. Vsaka izmed teh poslovnih enot na 6.000 do 8.000 m2 uresničuje osnovno zamisel o modernem bivanju za ugodno ceno. In mömax se širi naprej - Naslednje poslovne enote se že načrtujejo!

Filozofija
Mömax je nov koncept za opremljanje, ki temelji na trendovski smernici: moderno po ugodni ceni. Mömax nudi cenovno ugodne in privlačne bivanjske rešitve ter predstavlja vzorčne primere stanovanj na najmanjšem prostoru, za še nižjo ceno. Celostne in cenovno ugodne bivanjske rešitve so predstavljene v stanovanjih velikosti 35 m2, 50 m2 in 70 m2.

In tako mömax sledi trendovskim smernicam pogostejšega in raznolikega opremljanja. To omogočajo cenovno ugodni izdelki, s katerimi se pri mömaxu postavljajo nova merila. Poleg cene, veliko pozornost posvečamo tudi popolni predstavitvi bivanjskih idej in celostnim interiernim rešitvam. Stranka je lahko povesem prepričana, da bo pri mömaxu prejela popolnoma usklajene in okusu prilagojene bivanjske rešitve, ki jih lahko na popolnoma enak način prenese v svoje stanovanje. To poenostavi načrtovanje in daje občutek varnosti. Tudi v oglaševanju so bile ubrane nove poti; stranko se želi presenetiti z izvirnostjo in novimi koncepti.

Allrestaurants - MOEMAX - Ljubljana, SLOVENIA Allrestaurants - MOEMAX - Ljubljana, SLOVENIA Allrestaurants - MOEMAX - Ljubljana, SLOVENIA Allrestaurants - MOEMAX - Ljubljana, SLOVENIA Allrestaurants - MOEMAX - Ljubljana, SLOVENIA
x
X