IBERDELI (GENERAL)

Allrestaurants - IBERDELI - Barendrecht, NETHERLANDS

Address: Donk 13, 2991 LE Barendrecht, NETHERLANDS
Phone: +31180745500 Mobile: * Fax: *
Website: http://iberdeli.nl Email: *

Iberdeli is een jong bedrijf, gevestigd in het hart van het Handelscentrum van Barendrecht. De corebusiness van Iberdeli is de in- en verkoop van vers en gedroogd Ibérico varkensvlees, waar oprichter Paul González in 2005 mee begonnen is.

In de loop der jaren is daar een mooi aantal andere luxe producten bij gekomen in de vorm van Noord-Amerikaans Black Angus rundvlees, Rubia Gallega rundvlees, Spaans wild en lamsvlees en rundvlees uit Botswana. Daarnaast kan Iberdeli u via zijn partners aan een groot aantal andere luxe vleesproducten helpen.

Vandaag de dag levert Iberdeli dagelijks vers Ibérico-vlees en overige producten aan groothandels in Nederland en de rest van Europa. Daarnaast levert Iberdeli binnen Nederland aan een select groepje slagers en horeca direct luxe vleesproducten.

Denkt u dat Iberdeli ook iets voor u kan betekenen, dan horen wij dat graag!

Allrestaurants - IBERDELI - Barendrecht, NETHERLANDS Allrestaurants - IBERDELI - Barendrecht, NETHERLANDS Allrestaurants - IBERDELI - Barendrecht, NETHERLANDS Allrestaurants - IBERDELI - Barendrecht, NETHERLANDS Allrestaurants - IBERDELI - Barendrecht, NETHERLANDS
x
X